Lerrie Grooten is als superblijmaker al een aantal keer eerder op BlijNieuws geweest (hierboven een kort filmpje over speciale actie vorig jaar van hem op De Telegraaf). Nu schreef hij ons voor het volgende: “Ik ben genomineerd voor de gouden venus van milo. Dat is een prijs voor de meest inspirerende Nederlander die iets goed doet voor de Nederlandse samenleving. Ik ben genomineerd, omdat ik zo’n 6.000 “random acts of kindness” heb gedaan in de afgelopen 2,5 jaar. Dat zijn vriendelijke daden voor onbekende mensen. Ook stuur ik al 2,5 jaar elke dag naar iemand anders van over heel de wereld een “twee minuten dank e-mail”. In zo’n e-mail geef ik complimenten en vertel ik waar ik iemand dankbaar voor ben. Ik ben hier meer in diverse nationale media geweest de afgelopen paar jaar. Kunnen jullie hier aandacht aan besteden? Hier is mijn profiel voor deze nominatie. Er kan vanaf afgelopen maandag tot 9 september worden gestemd en de winnaar krijgt 10.000 euro om te besteden aan een project om Nederland beter te maken. Delen is vermenigvuldigen. :)