Steun Blijnieuws

Blijnieuws werkt met redacteuren die verspreid zijn door heel het land. Onze droom is om in elke provincie actieve redacteuren te hebben die in hun omgeving schrijven over positieve verhalen, inzichten en initiatieven. Heb jij nou een leuk idee voor een verhaal uit jouw omgeving? Tip ons dan door een mailtje te sturen. Nog leuker vinden we het natuurlijk als je zelf een berichtje wil schrijven, stuur die dan ook vooral op naar info@blijnieuws.nl

Wil jij redacteur worden voor Blijnieuws? We verwelkomen je met open armen! Redacteurs die regelmatig iets voor Blijnieuws schrijven, hebben recht op een gratis abonnement van Optimist Magazine. Daarnaast organiseren we ook 6 keer per jaar gezellige en inspirerende borrels om elkaar te ontmoeten en bij te kletsen! Heb je interesse? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat mogelijk is!

Ook kan je BlijNieuws geld doneren met uw donatie (alle bedragen zijn welkom) kunnen we BlijNieuws nóg breder verspreiden. Hiermee kunnen we de BlijNieuws-website in de lucht houden zonder reclame.

U kunt uw donatie rechtstreeks aan Stichting BlijNieuws overmaken. Dat kan hieronder via ideal of via bankrekening NL80 TRIO 0212 1949 25 t.n.v. Stichting BlijNieuws o.v.v. donatie. We zullen u jaarlijks op de hoogte houden over wat we doen met uw gift/donatie en ook de jaarrekening zal elk jaar hier gepubliceerd worden, zodat het 100% transparant is wat we met uw donatie doen.

Doneren

Bedrag

Klik hier voor de vastgestelde Jaarrekening Stichting BlijNieuws 2023 incl voorwoord.

NB: Stichting BlijNieuws werkt uitsluitend met vrijwilligers (27 BlijNieuwsredacteuren van 7 tot 80 jaar oud en vier bestuurders). Onze stichting werkt conform een privacyverklaring. U kunt de privacyverklaring hier bekijken/downloaden.