logo_BNSamen kunnen we de wereld mooier maken! Wat we aandacht geven, groeit. Wat we lezen, zien, horen bepaalt ons wereldbeeld. Kranten, televisie, persberichten en internet produceren -onder het mom van objectieve berichtgeving- met name slecht en stemmingsmakend nieuws. Hierdoor lijkt de wereld somberder en slechter dan hij is cq kan zijn.

Met BlijNieuws.nl juist meer BlijNieuws op internet! Door zelf BlijNieuwsberichten te lezen, te delen, te schrijven en te verspreiden. Delen is vermenigvuldigen: Share en like it, waardoor het groeit!

Stuur ons BlijNieuws zodat wij het kunnen delen en meer mensen er blij van worden!

BlijNieuws.nl toont en verspreidt BlijNieuws over internet. Doe mee! Schrijf een bericht of deel een link waar jezelf en anderen blij van worden. Maak een foto of video voor BlijNieuws. Deel een website die een bijdrage levert aan een blije wereld. Geen politieke of religieuze statements. Alles op vrijwillige basis en zonder commercieel doel.

Vanwege mogelijke auteursrechten zullen artikelen, beelden e.d. zoveel mogelijk gelinked worden en zal altijd de bron vermeld worden. Staat er een beeld, bericht of foto van u op BlijNieuws of ontbreekt de bronvermelding en stelt u hier geen prijs op? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op, dan halen wij het van BlijNieuws.

BlijNieuws bestaat sinds 21 maart 2013, maar 27 februari 2017 zijn we een non-profit stichting geworden: Stichting BlijNieuws. Vier mensen die zich graag willen inzetten voor de verdere verspreiding van BlijNieuws: Corine Brouwer, Marcel Buijs, Gerard van der Veer en Arjan van der Veer-Hu (ook Jan Lankreijer, maar hij is helaas op 2 juni 2017 overleden) zijn bestuurders geworden van Stichting BlijNieuws (de bestuurders worden hiervoor niet betaald). Leer hier meer om Stichting BlijNieuws te ondersteunen.

BlijNieuws werd 23 november 2016 genoemd door Margriet Vroomans bij De Ochtend van 4 op Radio 4:


Blij_Nieuws_Goudse Post 6 januari 2016AD-BN-4-4-2013

BlijNieuws: een nieuwe lente!

4 BN-ers_klein1Dit is BlijNieuws, een initiatief van Arjan, Gerard, Marco en Simon. We zijn gestart op 21 maart 2013: het begin van de lente. Een website met allerlei berichten waar je blij van wordt.
Ook jij kan jouw BlijNieuws met iedereen delen. Stuur het ons toe zodat wij het plaatsen en iedereen het op deze site kan lezen. Zo kunnen er nog meer mensen blij van worden. We wensen je een goede lente en veel BlijNieuws!
artikelgenoegjuni2014
bn-ad-5-4-2013BlijNieuws_AD-spiegel