blij_nieuws_buurtcampingOp een camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit… Je groet elkaar, praat over koetjes en kalfjes en helpt elkaar. Met tips voor een leuk uitje of door de pomp uit te lenen voor het luchtbed.
Dit jaar kan je echter ook in in drie parken van Amsterdam camperen, want het Oosterpark, Noorderpark en Rembrandtpark worden vrijdag 15 t/m zondag 17 augustus omgedoopt tot buurtcamping! Vanaf morgen (23 juni) kan je een kampeerplek reserveren. Happy camping!

Vorig jaar was in het Oosterpark de allereerste editie. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten te organiseren leerden buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie elkaar beter kennen. Drie dagen lang was het park een klein gemoedelijk dorpje midden in de grote stad. Bewoond door alle types die de stad rijk is. Van yuppen tot daklozen, van Drenten tot Surinamers, van muurbloempjes tot druktemakers en van zuigelingen tot senioren. Allemaal leefden ze er vol positieve energie gezellig samen, ontmoetten elkaar en hielpen elkaar. Vriendelijk en eenvoudig.

Klik hier voor meer info en/of bekijk onderstaand filmpje.