Nijmegen – Gelderland

Het Kindness collectief Nijmegen heeft afgelopen tijd geprobeerd om een hoop mensen blij te maken in Nijmegen. Zij doen dit door vriendelijke daden te verrichten voor onbekende mensen in de stad. Dit om de stad en zijn inwoners een beetje beter te maken. Het groepje van vijf mensen verenigt zich dus onder de naam Kindness collectief Nijmegen en op hun site findyourselfamomenttogrow.nl delen ze hun acties.

Het zijn kleine acties die mensen hopelijk een glimlach bezorgen. Zo deelden ze op het station van Nijmegen een dag lang stroopwafels, snoeprepen en plantjes uit aan reizigers en legden ze op de bankjes van het station aardige dingen neer voor onbekende mensen. ‘Het was heel gezellig om te doen en we hebben een hoop gezelligheid verspreid in de stad’, aldus één van de deelnemers.

Lijkt het je ook leuk om een keer zoiets te doen? Ga dan eens met een groepje vrienden op een mooie dag de stad in! Deel leuke dingen uit of laat ze achter op bankjes. Ga eens langs bij de gemeente met een boodschap voor de burgemeester om die te bedanken of verzin samen complimentjes! ‘Het is heel leuk om te doen, je ziet echt dat mensen er blij van worden!’

Kijk voor inspiratie op het Youtube-account van Kindness collectief Nijmegen.