Mijn buurvrouw en ik stonden vandaag in de lift niks bijzonders zou je zeggen. Tot mijn grote verbazing rookte ze een shagje. Toen we beneden aankwamen vroeg ik of ze voortaan rekening kon houden met medebewoners die niet roken. Ze bood meteen haar excuses aan en vertelde dat ze op maandag altijd moeite heeft met het niet roken in de lift. Ze probeert hier altijd aan te denken maar het lukt haar niet vanwege zenuwen. Op maandag doet ze namelijk altijd de wekelijkse boodschappen en dit vindt ze spannend. Buurvrouw heeft nauwelijks budget dus ze moet tot op de cent een goede berekening maken. Dit gaat niet zo makkelijk omdat ze last heeft van dyscalculie. Ik heb voorgesteld om mee te gaan om samen boodschappen te doen. In haar ogen kon ik zien dat ze verbaasd was en ook een klein beetje emotioneel….. Afgesproken dat ze altijd bij mij mag aanbellen als ze hulp nodig heeft!

Moreel van het verhaal? Nooit oordelen want je weet niet wat voor strijd iemand aan het voeren is. Ga het gesprek aan en kijk wat je voor iemand kan betekenen. #Dankbaar #Gezegend #liefdadigheid #BeKindWheneverItsPossibleItsAlwaysPossible ❤✅

BlijNieuws van Nur Yusuf dat we mochten delen, want delen is vermenigvuldigen! 🌻🌻 PS Nur Yusuf 2 dagen later: nooit verwacht dat ik zoveel mensen hiermee zou raken. Ontzettend veel positieve reacties gehad (ook prive). 70k harten bereikt. Wordt vervolgd!👌🏾❤✅