iedpIEDEREEN ELKE DAG PLEZIER (IEDP), hét initiatief dat draait om het bewustzijn van de unieke kracht van plezier. IEDP is er voor iedereen die inziet dat plezier ons verbindt, energie geeft en doet delen. Plezier zet ons in beweging, en dat is wat we hard nodig hebben. Privé en zakelijk.

IEDP is een verzamelplaats van, en voor gelijkgestemden. Mensen die vooruit willen denken, èn doen. Mensen die bereid zijn elkaar te helpen en te motiveren. Mensen die inzien dat kansen in de toekomst liggen, niet in het verleden. Mensen die kijken naar wat ze (nog) wel hebben, en daarop hun toekomst willen bouwen. Mensen die inzien dat groeien en bouwen alleen lukt als je positief, onbevangen en open in het leven staat. Mensen die zich hiervan iedere dag opnieuw weer bewust zijn, en ook iets doen met dit bewustzijn.

Mensen die bereid zijn om te delen, en daardoor hun krachten bundelen. Mensen die beslissingen durven te nemen, vanuit het besef dat stilstand zeker geen vooruitgang is. IEDP zet zich vol enthousiasme af tegen de somberheid van deze tijd. De actuele drama’s zijn veroorzaakt door mensen, en zullen dus ook door mensen moeten worden opgelost. Jij, wij, iedereen.

IEDP staat voor positiviteit en vertrouwen. Of beter: voor bewustzijn dat positiviteit en vertrouwen niet alleen van belang zijn, maar ook prettig en ontspannend. IEDP is de kapstok voor dit dagelijks noodzakelijke bewustzijn.

Meer info: iederedagplezier