Blij_Nieuws_ECVHet Earth Charter, in Nederland ook wel het Handvest van de Aarde genoemd, is een verklaring waarin een aantal fundamentele ethische principes staan die nodig zijn om in de 21e eeuw een rechtvaardige, duurzame en vreedzame wereldwijde gemeenschap te realiseren.

Hoe kan jij de start zijn van een positieve ontwikkeling en een wezenlijk verschil maken voor anderen? Kom naar de inspiratiebijeenkomst op 10 december 2013 of bekijk onderstaande inspirerende voorbeelden. “It Starts with One.”.

“It Starts with One” – een bijzondere bijeenkomst met Earth Charter Vrienden op 10 december 2013
Soms is het nodig om door anderen te worden geïnspireerd, soms met een totaal andere achtergrond. Om de tijd te nemen en je te realiseren wat je waarden en intenties werkelijk zijn. En ook het Earth Charter kan daarbij inspireren, omdat het de mondiaal gedeelde waarden en principes reflecteert voor een duurzame toekomst.

Deze gedachten vormen de aanleiding voor de Inspiratiedag “It Starts with One*”. Een dag waarop Earth Charter Vrienden aanwezig zijn en een rol spelen in een interactief en persoonlijk programma. Kom naar dit bijzondere event op 10 december a.s. en wordt geraakt door de boeiende sprekers en dialogen. Ga in gesprek met Claudete Costa uit Rio de Janeiro en de Earth Charter Vrienden Ruud Lubbers, Peter Bakker (uitgenodigd), Lynn Zebeda en anderen. En laat je inspireren door de prachtige songs van Astrid Seriese.

Voor meer informatie en inschrijving, klik hier.

Hoe breng je het Earth Charter in praktijk? Het lijkt misschien moeilijk, maar dat hoeft het niet te zijn! Kijk maar eens naar deze inspirerende voorbeelden.