Morgen, op vrijdag 13 december organiseert Veronika kledingruil in het kader van duurzaamheid. Het begint om 19.30u in Hemelum op De maren 11. Friesland. Deze keer óók met feestkleding. Dus ruim je kledingkast op en neem je kerst/feestoutfit, die je niet draagt, naar de kledingruil en maak iemand anders blij. Kom gezellig samen met je vriendin, moeder, zus of buurvrouw kledingruilen. Voor je schone, nette ingeleverde kleding krijg je punten. Deze punten kun je weer inleveren tijdens de ruil. Overgebleven kleding blijft hangen voor de volgende kledingruil.
BlijNieuws van één van onze lezers uit Friesland

Hoe werkt het?
Voor ladies only🚺
✔️1. Je neemt kleding, schoenen, accessoires, sieraden mee. Alles ziet er nog netjes uit, is schoon, heel en niet verwassen.
✔️2. Je komt binnen, betaalt je entree en levert je kleding aan mij, Veronika. Ik controleer elk item die je hebt meegenomen.
✔️3. Je krijgt punten. De punten hebben niks te maken met het merk van je item. 1 punt is bijvoorbeeld voor een blouse, 2 punten voor een broek of jurk en 3 punten voor een jas of schoenen.
✔️4. Je hangt je kleding zelf op en neemt ondertussen een kopje thee of koffie.
✔️5. Je shopt met de punten die je hebt gekregen. Er hangt duidelijk uitleg over hoe de punten werken, maar mocht je vragen hebben, ik ben er de hele avond… Vraag maar raak.
✔️6. Denk je dat je klaar bent met shoppen, neem nog een kopje thee of koffie en kijk nog één of twee keer rond. Weet je het dan zeker, lever je briefje met punten en je gevonden items bij mij. Ik check of het allemaal klopt met de punten en je gaat naar huis met je nieuwe schatten.