BlijNieuwslezersbijdrage van Ellen: “Graag wil ik mensen blij maken met deze kleding. Een beetje gezelligheid in deze soms norse wereld. Daarom ben ik deze webshop gestart. Ik vind een positieve kijk op de wereld en het leven belangrijk. Soms is het door de omstandigheden moeilijk om dit vast te houden. Op die momenten zijn kleine lichtpuntjes heel welkom. Ik heb er plezier in om mensen dichter bij elkaar te brengen en ze te laten delen in positieve momenten. Dit is de reden dat wij de webshop Doeeenslief! zijn begonnen. Ik hoop dat mensen door het dragen van de Doeeenslief! kleding een reactie oproepen waardoor ze vaker contact met elkaar maken door bijvoorbeeld naar elkaar te glimlachen, knipogen, elkaar gedag zeggen of zelfs elkaar een knuffel geven. Zodat we elkaar helpen te focussen op de positieve dingen in het leven.”
Delen is vermenigvuldigen!! ??