spullen delenWe hebben allemaal wel spullen op zolder, in de garage of in een boekenkast liggen die we niet zo vaak gebruiken. Vaak hebben we ook dezelfde spullen. Dat kan veel slimmer! Via spullendelen.nl kun je spullen lenen en uitlenen aan je buren, vrienden, collega’s en bijvoorbeeld je sportclub. Bepaal zelf wie je spullen mogen lenen en begin met delen!

Wat is Spullendelen.nl?
Spullendelen.nl is een website waar je spullen die je niet (zo vaak) meer gebruikt kunt delen met de mensen die jij vertrouwt (b.v. je buren, vrienden en collega’s). Op de Spullendelen.nl website kun je zien wat je in je omgeving en van je vrienden kunt lenen, zelf spullen te leen aanbieden en bijhouden van wie en aan wie je iets hebt (uit)geleend.

Het idee achter Spullendelen.nl is dat we met z’n allen best veel spullen hebben die we nauwelijks gebruiken. Dat is eigenlijk best zonde. Vaak weten we echter niet van elkaar welke spullen we allemaal op zolder of in de kast hebben liggen.

Spullendelen.nl maakt inzichtelijk wat er in je omgeving allemaal geleend kan worden en biedt een vertrouwde omgeving voor het lenen en uitlenen van spullen. Door spullen aan elkaar uit te lenen besparen we met z’n allen kostbare grondstoffen en energie die anders nodig zouden zijn voor de productie van nieuwe spullen. Spullen delen is daarom een stuk duurzamer!

Mooie bijkomstigheden: we kunnen elkaar op deze manier veel geld besparen, we leren onze buren weer kennen en het is ook gewoon erg leuk!

Al meer dan 6432 mensen hebben zich inmiddels aangemeld en er worden al meer dan 10387 spullen te leen aangeboden. Meld je ook aan en nodig ook je buren, vrienden en collega’s uit. Want spullendelen.nl gaat echt werken als je buren en mensen die je kent ook meedoen!