blijnieuws_sta_financieel_sterkLaat je niet bang maken door alle berichten over de crisis. Het nieuwste boek van Genoeg-columnist Marieke Henselmans heet: ‘Sta financieel sterk’. Dat is in deze tijd geen overbodige luxe. Al ruim twintig jaar schrijft ze over meer doen met minder en geeft ze workshops consuminderen. En altijd pleitte ze voor zelfredzaamheid: laat kant-en-klaarproducten staan en kook zelf. Laat de financieel adviseurs met hun ingewikkelde constructies maar praten en reken zelf uit wat het voordeligst is. Een BlijNieuwsLezerstip.

Steeds meer Nederlanders willen soberder gaan leven, bleek deze zomer uit onderzoek van Motivaction. Ze willen vooral meer dingen zelf gaan doen en waar mogelijk spullen delen met anderen. Het klinkt Genoeg-redacteur Marieke Henselmans als muziek in de oren.

Marieke Henselmans laat in haar nieuwe boek zien hoe je in 10 stappen financieel sterker wordt. Soms zijn het psychologische stappen, zoals je niet bang laten maken door alle berichten over de crisis. Maar meestal zijn de stappen heel praktisch, zoals de opdracht om een maand lang te proberen op een absoluut minimum te leven. Een fijn, praktisch boek dat je helpt om zelf goed grip te krijgen op je geldzaken.

Klik hier voor meer info over dit blije boekje of om het te bestellen.