blijnieuws_thomas-helicopterVandaag een bijzonder bericht op BlijNieuws. Enerzijds een verschrikkelijk droevig bericht. Anderzijds een bericht om blij van te worden. Thomas is twee jaar en heeft een Neuroblastoom. Om zijn kansen te verdubbelen moet hij naar de VS voor behandeling. Hiervoor is geld nodig, veel geld.

Maar door spontane acties van vrienden, bekenden is binnen twee weken het streefbedrag (€ 50.000,-) gehaald! Alle betrokkenen zijn overweldigd door alle vrijgevigheid, steun en alle meelevende berichten. Geld dat nu nog binnenkomt zal worden gebruikt om lotgenootjes en onderzoek naar neuroblastoom te steunen.

“Mijn naam is Thomas en ik ben net 2 jaar geworden. Ik woon met mijn papa en mama en twee grote broers Thijs en Rick in Gouda. In mei 2013 is ontdekt dat ik ernstig ziek ben, de dokter heeft verteld dat het een agressieve vorm van kinderkanker is en dat ik zware chemotherapieën, een operatie en een stamceltransplantatie moet ondergaan. Ik begrijp niet wat dit allemaal betekent maar ik weet wel dat ik de laatste maanden vaak in het ziekenhuis ben en me vaak ziek voel. Mijn papa of mama zijn gelukkig altijd in de buurt om goed voor me te zorgen.

Ik probeer het altijd gezellig te maken en praat tegen iedereen die naar me wil luisteren. Ik ben gek op alles met 4 wielen en kan de hele dag spelen met auto’s. Als ik me niet zo lekker voel wil ik graag naar Cars of naar Teletubbies kijken. De dokter heeft ons verteld dat we zijn doorverwezen voor een behandeling in Amerika. Dit is erg goed nieuws omdat ik nu veel meer kans maak om echt beter te worden. Om het mogelijk te maken dat papa, mama, Thijs en Rick met mij meegaan zijn er allemaal mensen om ons heen die helpen. Op het Blog van onze website houden we bij hoe het met ons gaat. Ik ben blij dat er zoveel lieve mensen zijn die mij maar ook papa en mama willen helpen. Daarom heet onze website Thomas en zijn vrienden.”

Veiling voor Thomas
De veiling voor Thomas is geopend! Een veiling van schitterende producten en diensten. Een kleine greep: goochelfeestje met Hans Kazan, meet en greet met Karin Bloemen, gesigneerde voetbalshirts van topclubs, VIP-arrangement op kaarsjesavond en nog veel meer. U heeft tot 14 november 2013 de tijd om een bod uit te brengen. De opbrengst is volledig voor Thomas! Wij zijn iedereen die iets ter beschikking heeft gesteld enorm dankbaar.

Klik hier voor een overzicht van alle acties voor Thomas of bezoek hier de speciale Facebookpagina.