blij_nieuws_your_bricksYOUR BRICKS is een programma voor jongeren die iets willen doen voor de wereld. De buurt, stad of zelfs de wereld mooier maken? In 7 masterclassdagen maak je van jouw idee een concreet plan. Ben je tussen de 16 en 25 jaar en loop je rond met een goed idee? Meld je dan nu aan bij Your Bricks (deelname is gratis).

DE BUURT, STAD OF ZELFS DE WERELD mooier maken. Eerlijker, duurzamer en socialer. Dat is wat jij wilt. Je loopt al een tijdje rond met een idee. Dat kan van alles zijn. Hoe klein of groot ook. Bijvoorbeeld iets met kleding, eten of afval. Bedoeld voor ouderen, jongeren of dieren. Je weet alleen niet goed hoe je dat idee kunt uitvoeren. Bij Your Bricks ontwikkel je jouw talent om écht aan de slag te gaan! Je timmert aan de weg met jouw droom, bouwt aan je CV en leert interessante mensen kennen.

YOUR BRICKS is een programma voor jongeren die iets willen doen voor de wereld. In 7 masterclassdagen maak je van jouw idee een concreet plan. Je leert bijvoorbeeld waar je geld kunt vinden. Of hoe je jouw project bekend maakt bij een groot publiek. Je krijgt workshops van mensen die zelf ook ooit een goed idee hadden. En daar nu succes mee hebben. Zij weten dus precies hoe ze jou kunnen helpen. Verwacht geen theoretische praatjes of moeilijke boeken. Je gaat gewoon aan de slag!

Jij bent ondernemend en enthousiast. Sociaal betrokken. Tussen de 16 en 25 jaar. En je wilt jouw dromen en talenten inzetten voor een betere wereld. Daar wil je tijd en energie in steken. Behoor jij tot de deelnemers met de beste plannen? Dan leer je in één dag hoe je jouw plan kunt presenteren. Dit ga je ook echt doen, voor onze onafhankelijke vakjury. Meedoen? Wacht niet tot het te laat is en meld je nu aan voor Your Bricks 2014!

Goed om te weten:
•Deelname aan Your Bricks is gratis.
•Je kunt meedoen als je tussen de 16 en 25 jaar oud bent.
•Je volgt samen met een groep mededeelnemers 7 inspirerende masterclasses (zie programma).
•Je krijgt ondersteuning van ervaren teamleiders. Zij helpen je de skills te ontwikkelen om jouw plan te presenteren en uit te voeren. Ook brengen ze je in verbinding met andere ondernemers die jou verder kunnen helpen.
•De deelnemers met de beste ideeën pitchen hun plan voor een onafhankelijke vakjury.

Klik hier voor meer info over Yourbricks