Wat een geweldige gewaarwording dat er zo veel mensen, naast BlijNieuws bezig zijn met het verspreiden van BlijNieuws. Hebben we woensdag nog gedeeld dat het ‘de week is van de lieve briefjes’ geïnitieerd door Buitengewoon.NU. Kwam eerder deze week al op maandag (Blue Monday) naar voren dat er mensen zijn die ‘de Blauwe Krant’ verspreidden tegen de negatieve gevoelens die er natuurlijk soms zijn. Niet om zelf te krijgen, maar om door te geven aan iemand anders. Naar personen die het heel goed kunnen gebruiken, hoewel het misschien zelfs door die mensen te lastig is om te lezen. Of naar personen die het blije nieuws ook graag willen verspreiden.
Donderdag weer een topper. Via de mail kwam een bericht binnen van Lerrie Grooten (Kindness Collective Nijmegen), dat er in Nijmegen ook vele mensen inmiddels bekend zijn
met blije en leuke, lieve dingen. Afgelopen dinsdag is Rosalie van Woezik van Kindness Collective Nijmegen geïnterviewd voor het nieuwe programma op Radio 5; Kan ik iets voor je doen. Als dat niet BlijNieuws is allemaal. Hopelijk krijgen we zicht op nog meer van dit soort initiatieven. Blij, mooi, leuk, lief, ontroerend nieuws.
Van mij mag het net zo besmettelijk zijn als de griep. Dus graag dit bericht delen alsof je ergens niest. Dan weet je ook niet wie je per ongeluk aan steekt. Met dit mag het bewust. BlijNieuws van Yvonne Delen is vermenigvuldigen.
🌻🌻