Ons BlijNieuws jaar kon niet blijer beginnen.

Nou ons nieuwe jaar is goed begonnen hoor. Door een oplettende NPO Radio 1 luisteraar en tevens redacteur van BlijNieuws heeft Gerard van der Veer, mede oprichter van de Stichting BlijNieuws een interview mogen geven aan Radio 1. 

Rondom het Stadhuis op de markt in Gouda is een ijsbaan aangelegd. Deze is tot en met zondag 15 januari geopend. Een grote koek en zopie tent naast het oude stadhuis in Gouda was voor de verandering voor een deel omgetoverd tot een studio. De presentatoren zaten voor een groot affiche met daarop; NPO Radio 1 Luistert naar jou. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. 

Voordat het interview begon stond Gerard even te praten met een dame die ook zou worden geïnterviewd. Al pratende kwamen ze er achter dat ze toch wel veel gemeen hadden voor wat betreft positief of blij nieuws. Zo was er bij voorbaat al een positieve vibe aan de interview tafel.

Het feit dat NPO Radio 1 aandacht heeft voor hetgeen zij belangrijk vinden is al hartstikke tof, maar dat vervolgens BlijNieuws daar ook uitgebreid aan bod kwam is voor ons helemaal prachtig. Overigens doen zij dit nog tot en met 14 januari door het hele land.

 

Hierbij de link naar het interview wat gisteren live is uitgezonden voor degenen die het gemist hebben.

 

BlijNieuws van Yvonne

Delen is vermenigvuldigen. ??