sochicken644soChicken is een website waar je gelukkig en blij van wordt. Een site vol positieve en praktische tips die je helpen je leven mooier te maken. De website wordt door tienduizenden mensen gebruikt als dagelijkse inspiratie, als ‘schop onder de kont’ en als een positieve oplapper in moeilijke tijden. soChicken helpt je meer uit je leven te halen, met beide benen in de klei en zonder te knuffelen met bomen en struikgewas.

Je vindt op soChicken talloze artikelen met inspirerende inzichten en leuke ideeën in een heldere taal. Veel dingen die je al wist maar eigenlijk altijd vergeet toe te passen, én veel nieuwe inspiratie die je aan het denken zet. soChicken werd in 2012 uitgeroepen tot beste gezondheid & welzijn website van Nederland.

Wie zit er achter soChicken?
De site ontvangt maandelijks meer dan een 350.000 bezoekers en wordt met liefde gerund door Jelle Hermus. “Opgericht in 2004 tijdens mijn opleiding (Communicatie & Multimedia Design) en nu mijn fulltime bezigheid. Ik voel me goed als ik mensen gelukkiger kan maken. Met soChicken wil ik zoveel mogelijk mensen helpen inzien dat een fijn & gelukkig leven veel simpeler is dan veel mensen denken. Dit doe ik door gratis artikelen te publiceren, een gratis email magazine te verspreiden, goede boeken aan te bevelen en zelf boeken te schrijven. Zoals je ziet ben ik geen wetenschapper, coach of dokter. Ik heb een aantal jaar ervaring op het gebied van geluk & gezondheid en ik vind het geweldig om mezelf te blijven ontwikkelen (ik kan het niet tegenhouden!). Wat ik doe is simpelweg alle inspiratie, kennis, ervaring en levenslessen delen op soChicken in een heldere taal. Zodat je het kunt verwerken in je drukke leven, en niet verstrikt komt te zitten in al die overbodige informatie. Ik richt me op wat werkt, en maak dat zo simpel mogelijk.”